DE BEWEGING IS GESTART!

By 27 augustus 2015 Uncategorized

Zo, de kop is er af. Ik begin langzaam weer op aarde neer te dalen. Wat een (mid)dag was het. Mijn excuus aan al mijn vrienden en vriendinnen die ik maar even of helemaal niet heb gesproken, het ging buiten mij om; ik werd geleefd. Ondanks het voorspelde noodweer en het vroege tijdstop, was het toch nog redelijk druk. En beregezellig. Ook de eerste boeken zijn verkocht.

Na mijn presentatie, en de uitreiking van het eerste boek aan actrice, columniste en schijfster Elle van Rijn, weerklonk een luid applaus, waarna ik de beweging met behulp van een ‘roeptoeter’ van start liet gaan, bleef over een gevoel van strijdvaardigheid: de boodschap – ‘check wat je kind eet’ – gaan we delen, met iedereen die het horen wil. Dat was wat we met z’n allen gemeen hadden.

Uiteindelijk verliet ik om half acht als laatste restaurant Choux. Maar daarmee was de avond nog niet ten einde. Uiteindelijk belandde ik met vrouw en kleinzoon in een restaurant in de buurt. Het werd een unieke reünie van de band, the A-Buts, daarvan was ik ooit roadie. Heerlijk gegeten, en om half tien was ik thuis, moe en voldaan.

Nu gaat het echte werk beginnen: de boodschap uitdragen, ambassadeurs faciliteren op de website, lezingen houden, interviews geven en andere acties bedenken en organiseren, net zo lang tot alle ouders het hebben gehoord, gelezen of op tv hebben gezien. Ik zou zeggen: doe mee!

 

Leave a Reply