Hoe gaat het maatje, alles kits achter de rits? Heb je nog nieuwe schoenen gekocht lately? Ik weet nog goed, dat je ooit met het briljante idee kwam om vrouwen die niet in staat zijn om kinderen fatsoenlijk groot te brengen, vrijwillig te helpen met anti-conceptie. Nou ja, vrijwillig? Lachen was  dat. Toen al had je het in je. Daar moest ik aan denken na het persmomentje van afgelopen vrijdag…

Must see documentaire – Wetenschappers met een kritische blik op de Corona crisis

Wat een ophef, over die qr-code? Waar maken ze zich druk over? Het enige wat je er voor moet doen, is een prikkie. Dan ben je overal vanaf. Dat heb je zelf gezegd, en jij bent minister van Volksgezondheid, dus jij zal het wel weten. Dat zal gerust goed getest zijn, dus wat is er dan te vrezen? Ja toch? Wat een Wappies. Ze denken zelfs, ja je gelooft het niet, dat die qr-code zal worden uitgebreid naar werk, zorg en geld, dat je niet meer wordt geholpen in het ziekenhuis als je geen qr-code kunt laten zien, en geen geld krijgt als je je niet goed gedraagt. Net als in China.. Dat geloof je toch niet? Ze twijfelen aan alles, zelfs dat de PCR-test misbruikt kan worden; ze zeggen dat je het aantal cycles gewoon op kan voeren als meer positieve testen je beter uit komt en dat de ontwikkelaar van die test dat zelf heeft gezegd. Wat een kolder.

Ongevaccineerd

Er zijn mensen die geloven dat er meer gevaccineerden in het ziekenhuis liggen dan ongevaccineerden. Hoe komen ze daar nu bij? Dat is toch helemaal niet logisch? Als je gevaccineerd bent, ben je toch beschermd tegen het virus? Jij hebt toch duidelijk aangetoond dat het anders ligt, dat de IC-bedden juist worden ingepikt door de ongevaccineerden. Nou dan! Ik vind het helemaal niet zo’n slecht idee van je trouwens, om ongevaccineerden gewoon te weigeren in het ziekenhuis. Maar nog even wachten daarmee, stapje voor stapje Hugo. Ze zeggen dat er in diverse studies is aangetoond dat dat niet klopt. Dat het grootste deel van de bedden juist in beslag worden genomen door ouderen met onderliggend lijden. Nou, kom op dan met die studies zou ik zeggen.

Weet je wat ze nog meer zeggen? Dat virussen er eerder waren dan wij, de mens, en dat we het nooit van hen zullen winnen. Wist jij dat het 60 jaar geleden is ontdekt? Wat vind je daarvan? Als Christen zou je daar toch iets in moeten zien. En dat er ook allang geneesmiddelen zijn die je voor 100% beschermen tegen ziekte en overlijden. Ze hebben het over Ivermectine en iets met een Q, en op internet zie je veel verhalen daarover. Dat zou jou toch aan moeten spreken. Maar wat doe jij, je verbiedt die geneesmiddelen gewoon. Die staan jou natuurlijk alleen maar in de weg. Aan die medicijnen is natuurlijk geen dubbeltje te verdienen.

Gelukkig bijt je goed van je af. Dan is Forum boos op je omdat je hen de, volgens hen, echte cijfers niet wilt geven, terwijl je ze gewoon niet hebt. En wat je niet hebt, kan je niet geven toch?. Daar kan jij niets aan doen, wel dan? Zo is het toch! Ze beweren zelfs dat we niet opgewassen zijn tegen zo’n virusje, dat wat we ook proberen, dit virus altijd onder ons zal blijven. En dat we, wat we ook doen, het niet tegen kunnen houden. Ook de maatregelen helpen niet, die hebben volgens hen geen enkele zin. Sterker nog ze beweren dat die alleen maar voor meer doden zorgen. De maatregelen zijn juist het probleem, zeggen ze, niet het virus. Heb je ooit zoveel onzin bij elkaar gehoord? Ook kloppen de cijfers die je geeft van geen kanten; zo wordt iemand als corona-dode meegeteld als hij positief is getest of na een positieve test binnen 28 dagen komt te overlijden, zelfs als hij als verkeersslachtoffer binnen wordt gebracht. En nog iets: zolang er medicijnen zijn die helpen. mag je niet vaccineren. Gek he? Dat jij die medicijnen hebt verboden, geeft wel aan wat jouw belangrijkste doel is. Ik geef een hint: niet die medicijnen…

Bescherming

Nou, ik zal het je nog sterker vertellen buddy, ze vertellen ons met droge ogen dat het vaccin ons niet beschermt, dat we het alleen voor onszelf moeten doen en niet voor anderen; dat we na een vaccinatie het virus toch op kunnen lopen, en dat we dan anderen nog gewoon kunnen besmetten. Ja, het houdt niet op. Dat het vaccin er voor zorgt dat we juist steeds vatbaarder worden voor het virus, omdat we het virus – mede door de maatregelen –  de kans geven om te muteren, waardoor het vaccin zijn werkt op den duur niet meer kan doen omdat het virus resistent is geworden. En dat dat Deltavirus, dat echt een killer-virus wordt genoemd, eigenlijk niet zoveel om het lijf heeft; dat na elke mutatie het virus zwakker wordt. Als dat geen complottheorie is, weet ik het ook niet meer. Wappies zijn het, niet meer en niet minder. Hoe kwam je daar trouwens op, op dat woord, wappie?

Mondkapjes

Mondkapjes zijn volgens hen ook nutteloos, sterker nog, die zijn schadelijk. Omdat er grote gaten in zitten, waardoor het virus zo naar bij bosjes binnen kan vliegen. Er is volgens hen geen enkel bewijs dat dat tot minder besmettingen leidt. Als dat zo zou zijn, dan zou de overheid toch wel ingrijpen. Wat jij? Wetenschappers roepen dat ze jarenlang evident basedmoesten werken, en dat er voor dit virus helemaal geen bewijs is, geen gouden standaard, zoals dat heet, niks!. Weet jij daar misschien iets van?

Armoede

Ook die anderhalve meter is nutteloos. Twee gezonde mensen kunnen elkaar niet besmetten, beweren ze. Ze vinden het maar gek dat jij, ondanks vele studies die dit aantonen, volhardt in jouw strategie: ‘Er is maar een uitweg uit deze pandemie, en dat is vaccineren’. Dat bewonder ik zo in jou, als je eenmaal een conclusie hebt getrokken, ga je door tot het gaatje. Hoewel steeds meer mensen dergelijks onzin uitkramen, weet je van geen wijken. Weet je wat ze ook zeggen dat die maatregelen de schuld zijn van vele extra doden; dat de suïcide-cijfers het afgelopen jaar enorm zijn gestegen, net als het aantal gevallen van depressie en eenzaamheid, vooral onder jongeren. Dat de Jeugd GGD’s overlopen. En dat de lockdowns wereldwijd hebben gezorgd voor 100 miljoen arme mensen, mensen die onder de armoedegrens leven.

Lockdown

Over lockdowns gesproken, ze zeggen dat het echt niet met drie weken over zal zijn deze lockdown. Ook die lockdowns vinden ze, samengeval, flauwe kul. Dat zo’n lockdown, of hoe dat heet, meer doden oplevert dan de ziekte zelf. Er is dan ook geen enkele reden om mensen die gezond zijn, zeggen ze, te testen. Jij doet dat alleen om onrust te veroorzaken, zodat ze beter naar je luisteren. Dat klopt volgens mij dan weer wel. Want wat ze ook over je zeggen, je hebt de wind er goed onder. Ze eten uit je hand. Maar het is wel zo dat steeds meer mensen je verhaal verwarrender beginnen te vinden; je hebt tientallen leren gezegd dat het bij ons niet zo ver zou komen met die vaccinatieplicht en dan, als een duiveltje uit een doosje, zeg je: ‘Ik heb geen enkel respect voor mensen die zich niet willen laten vaccineren!’ Vervolgens zet je hen het vuur aan de schenen en zorg je er hoogst persoonlijk voor dat al die ongevaccineerden de gebeten hond worden en jij buiten schot voor. Briljant man, maar wel verwarrend. Daar hebben ze gelijk in..

Groepsimmuniteit

Nee, ze roepen dat groepsimmuniteit waar jullie het in het begin van de pandemie al over hadden, dat zou een veel betere manier zijn geweest om van het virus af te komen. Omdat dat een veel betere immuniteit oplevert, minstens 17 jaar en zeer waarschijnlijk levenslang. Dat weten ze omdat ze ontdekt hebben dat mensen die toen – 17 jaar geleden – besmet zijn nu nog steeds immuun zijn. Ja, en daar hebben ze, als het waar is natuurlijk, wel een punt. Bij een vaccin kan je het nog steeds krijgen en je kan nog steeds iemand anders besmetten. Als dat verhaal klopt, heeft zo’n qr code eigenlijk niet zo veel zin. Dan is er geen verschil tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Eerlijk is eerlijk!

Ze zeggen ook dat hoe hoger het aantal gevaccineerden is, hoe hoger het aantal besmettingen. En dat is wel precies wat er nu gebeurt: 87% van alle mensen is inmiddels gevaccineerd en ondanks al jouw beloften Hugo mogen we nog steeds niet ‘dansen bij Jansen’. Je riep nog niet zo lang geleden: ‘Als je je vrijheid terug wilt, moet je je laten vaccineren.’ Dat was ook niet echt aardig van je, niet aardig, maar wel briljant.

Dus als we, net als bijvoorbeeld Zeden, niets zouden hebben gedaan, zou het grootste deel van ons nu immuun zijn en waren we al van corona af. Dan heb je volgens hen slechts 0,008% kans op besmetting. Dat klinkt best logisch. Toch? Weet je wat ze zeggen: ‘Bescherm de zwakkeren (op vrijblijvende basis) en laat voor de rest onder de 50 het virus vrij rond gaan.

Maatregelen

Maar weet je wat het met die maatregelen is, tenminste dat heb ik ze horen zeggen, door die maatregelen geef je het virus meer tijd om te muteren – een zijn er inmiddels meer dan 2500 – en daarom wordt het vaccin steeds zwakker; elke nieuwe mutatie is zwakker dan het vorige, dat zeggen ze, en uiteindelijk na een jaar, dooft het gewoon uit. Ze roepen ook dat de cijfers die jij elke keer ophoest, schromelijk zijn overdreven. Dat jij de boel besodemieterd. Dat er aan de modellen een ding ontbrak, namelijk wat de risico’s zijn van het vaccin. Is dat omdat jouw expertise daar niet ligt, dat je wil voorkomen dat je daar over vragen krijgt? In het begin wisten we natuurlijk nog maar weinig van het virus, dat is waar; ook de wetenschappers waren druk aan het discussiëren wat ze er tegen konden doen, maar voordat ze tot een conclusie waren gekomen had Fauci hen al de wind uit de zeilen genomen door de gezondheidsnorm door te drukken: anderhalve meter, in je arm niezen en handen schudden…, sorry, wassen. Daarom’ concluderen ze, is hij natuurlijk ook zo vaak op de televisie, hij houdt zijn poot stijf, net als jij!

Weet je wat ik ook gehoord heb, dat 60.000 wetenschappers, dokters en verplegers de Great Barringthon Declarationhebben getekend, met naam en toenaam. Dus nog buiten al die wetenschappers, dokters en verpleegsters die niet durven. Dat begrijp ik wel, als je kritiek hebt, ben je zomaar je baan kwijt. Dat  heb ik al vaker gehoord. Ja, en ik snap het ook wel dat 27.000 verpleegsters en verplegers het afgelopen jaar hun baan hebben opgezegd; als je eerst de hele zorg stagneert, veel van die gasten eruit hebt getrapt en het aantal bedden drastisch hebt verminderd – dank je wel Rutte – dan wordt het wel heel zwaar tijdens zo’n pandemie.

Ze zeggen dat het nu niet anders is dan andere jaren, toen waren de IC’s ook overvol.  In België heeft de Orde van Dokters ook al aardig wat kritische artsen geschorst. Wist je dat? Wat je ook vaak hoort, dat wist ik helemaal niet, dat er steeds meer censuur plaatsvindt, video’s worden verwijderd, blogs en artikelen die facebook en You Tube niet aanstaan.

Angst

Maar je kan wel zien dat jij tijdens de godsdienstles wel goed hebt opgelet, want net als bij het christendom is angst hier een hele goede raadgever: als je je niet gedraagt, kom je in de hel en als je gehoorzaamt in de hemel. Nou geloof ik niet dat jij iemand bent die mensen de hemel toewenst, maar de strategie heeft perfect gewerkt. 87% gevaccineerden is een goede score. Dat moet ik je na geven. Dat jij dit, met die achtergrond – geen enkele ervaring in deze materie – het zo ver hebt geschopt.

Maar wat ik wel met hen eens bent, en ik moet eerlijk tegen je zijn, daar heb jij ook een handje van, om de ene dag dit te zeggen en de andere dat; de mensen de ene keer te beloven dat er hier nooit! vaccinatiedwang zal plaatsvinden, maar kijk eens wat je nu hebt gedaan; ik zou niet graag in de schoenen van iemand die zich niet wil vaccineren, willen staan. Zoals jij die mensen behandelt is niet kosher Hugo, het is tenslotte geen 40-45 meer. Sorry Hugo, dat moest ik toch effe kwijt. Ze hebben nog net geen Jodenster opgeprikt gekregen.

Het klopt niet!

Wat een Wappies. Ze denken zelfs, ja je gelooft het niet, dat die qr-code zal worden uitgebreid naar werk en zorg, dat je niet meer wordt geholpen in het ziekenhuis als je geen qr-code kunt laten zien. Dat geloof je toch niet? Maar jij gaat gewoon door! Je riep heel in het begin al: ‘Er is maar een optie om uit de pandemie te komen, vaccineren!’ En behoudt voet bij stuk. Wie niet wil vaccineren, moet maar voelen. Als je niet wilt vaccineren, sta je buitenspel. Stap voor stap draai je de strop aan. Die 2G bijvoorbeeld is ook briljant gevonden. Dan kan je als gevaccineerde echt geen kant meer op. Je zal ze krijgen die wappies. Wat is er eigenlijk waar van jouw hele verhaal Hugo? Klopt het wat ze zeggen? Dooft het virus vanzelf uit als je niets doet en leidt het vaccin juist tot meer besmettingen? Heb jij soms een andere agenda dan de gezondheidsagenda?

Klopt het wat ze zeggen, dat vaccinatie leidt tot steeds meer mutaties en bij de gevaccineerden tot een steeds zwakker immuunsysteem, waardoor de kans op besmetting met een virus en allerlei ziektes zoals kanker en hart en vaatziektes alleen maar groter wordt. Iedereen denkt dat er een universeel vaccin nodig is om deze pandemie te beteugelen, maar kan het zijn dat die boute uitspraak van je niet gebaseerd is op waarheid. Ze zeggen ook dat hoe vaker je iemand vaccineert, hoe resistenter het virus wordt, dan krijg je hem dus nooit meer weg. Wat denk je trouwens van het volgende idee: dat je in plaats van iedereen van een vaccin te voorzien, zorgt dat ze gezonder gaan eten en leven?

Veiligheid

Maar het aller ergste wat ik heb gehoord, is dat het vaccin – alle vaccins – nooit is getest op veiligheid. Daar schijnt een video van te zijn, op internet, daarin vragen dokters zich tijdens een overleg van de WHO af hoe ze het vertrouwen in vaccineren wereldwijd kunnen herstellen. In plaats van met echte (gezondheids)oplossingen te komen, denken ze aan een charme-offensief. Al pratende realiseren ze zich dat ze op alle vragen die over veiligheid gaan, bijvoorbeeld: ‘Is er wel eens op veiligheid getest?’ moeten antwoorden dat daar niets over bekend is. Geen enkel vaccin is getest op veiligheid, ook het corona-vaccin niet. De conclusie was dat ze daar dan maar eens mee zouden moeten beginnen. Dat wist jij vast ook niet.

Maar hoe veilig is het eigenlijk? Die mensen zeggen dat het de facillity rate, de kans om er aan te overlijden, slechts 0,15% is. Dat geeft natuurlijk ook nog een vertekend beeld, want de fr is onder kinderen vrijwel o, en bij mensen boven de 80 veel hoger.  Maar zeggen ze, onder de 50 heb je nauwelijks iets te vrezen, tenzij je onderliggend lijden hebt. En, zeggen ze, het is ook helemaal geen pandemie. Daarvoor moeten er veel meer mensen doodgaan, bijvoorbeeld50%, zoals bij Ebola. Het was ook wel een beetje gek dat de WHO vlak voor deze zogenaamde pandemie de definitie van wat een pandemie is, hebben aangepast. Bijna 99% van de mensen die besmet zijn hebben geen of lichte klachten. Dat zeggen ze tenminste.

Goedgekeurd, experimenteel

En ja, dat wist ik dan weer niet, het vaccin – jouw vaccin – is nog niets eens goedgekeurd. Dat gebeurt pas in december 2023. Tot die tijd zijn wij proefdieren. Dit afgelopen jaar zijn er al zo’n 3000 mensen overleden door de vaccins, dat lees je niet in de media besef ik nu. Het zijn allemaal ‘lekkende’ vaccins, ik weet niet wat het precies betekent, maar heel goed klinkt het niet. Weet jij daar misschien iets van? Nu ik er zo over nadenk, is het allemaal wel heel snel gegaan; we krijgen allemaal een vreemd, experimenteel vaccin ingespoten. Dat is wat hier gebeurt. En dat gen komt in je cel, in alle cellen terecht, die zo miljarden fabriekjes worden die zelf het virusproteine aanmaken. Kom er dan nog maar eens vanaf. Maar ja, dat komt jou natuurlijk goed uit, dan kan jij blijven zitten waar je zit.

Bijwerkingen

Wat de bijwerkingen op korte termijn doen, weten we inmiddels: velen – ik las zo’n 3000, alleen al in Nederland – doden, en veel meer langdurig zieken en invalide mensen. Ook dat lees of hoor je niet in de media. Forum roept dat ze al maanden om de cijfers vragen, maar dat jij ze niet wil geven. Klopt dat? Dat deze nieuwe technieken in korte tijd zijn uitgerold zonder dat is uitgezocht wat het met je lichaam doet. We weten een klein beetje van de korte termijn-bijwerkingen, maar wat er op de langere termijn gebeurt, daar weten we niets van. Daar komen we pas over een jaar of 3 tot 5 achter, volgens wetenschappers.

Nu al zie je veel hartproblemen bij jonge mensen, alleen zijn die nog niet officieel bekend, maar de voorspellingen beloven niet veel goeds. Het komt er in het kort op neer dat het publiek valselijk wordt voorgelicht Hugo, waardoor ze geen rationele beslissing kunnen nemen. En dan kom jij met: ‘Als je je vrijheid wil, moet je je laten vaccineren’, ‘Je eet toch ook hotdogs’ en de klapper, dan mag je weer ‘Dansen bij Jansen!’ Maar nu wil je ook dat kinderen van 5 tot 12 worden gevaccineerd. Daar zijn nogal wat mensen het niet mee eens, ook mensen die gevaccineerd zijn. Die kunnen het wel krijgen, maar hebben er nauwelijks klachten van. Hee Hugo, krijg jij je bonus per vaccin uitbetaald?

‘Dit nooit weer!’

Een vooraanstaande wetenschapper schijnt gezegd te hebben dat ‘In het lab bij gevaccineerde mensen een indrukwekkende hoeveelheid onderdrukte Killer-T-cellen te zien zijn, cellen die we, zeker in deze tijd, juist zo hard nodig hebben. Die beschermen je tegen allerlei virussen. Als ik onderzoek doe, zie ik zoveel verschillende virussen de kop op steken, met name het HPV-virus zien we veel vaker dan voor deze pandemie’. Ook vergelijken ze deze tijd met het lot van de Joden voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze wijzen naar het Proces van Neurenberg, vlak na de oorlog, daar werd de conclusie getrokken: dit nooit weer! Dan kom jij met 2G, je mag alleen ergens binnen als je gevaccineerd bent of als je de ziekte hebben gehad, maar niet meer met een test. Dan kan je als gevaccineerde geen enkele kant meer op. Velen zullen wel schamper hebben gelachen toen je met de noodwet kwam. Die is trouwens net weer met drie maanden verlengd toch? Nou, het lachen is hen inmiddels wel vergaan.

Maar Hugo, tot slot, hebben ze niet een beetje gelijk, zou het niet veel beter zijn om het virus los te laten? Beter zijn dan elke keer weer een lockdown, avondklok of andere maatregel. Jij vindt diep in je hart toch ook dat steeds handen wassen, in je elleboog hoesten, etc. nergens op slaat. Als je je handen stuk wast, zoals Rutte zei, dan was je juist de beschermingslaag tegen ziekteverwekkers van je huid, af. Dan loop je juist meer risico om besmet te raken. En denk je ook niet dat het beter is om in te zetten op een gezonde levensstijl; gezond eten – minder vlees, minder bestrijdingsmiddelen, meer biologisch? En met  het werven van verplegenden in de zorg, zodat je het aantal bedden kan uitbreiden? Dat is een veel betere investering, dan het uit te geven aan reclamespots voor de maatregelen en het inhuren van 5000! Boa’s. Dat maak te toch een beetje verdacht, vind je iet. Denk je niet dat dat beter is voor je imago? Nou Hugo, ik brei er een eind aan. Tot ziens.

Leave a Reply