Hoe veilig is HET vaccin?

By 17 november 2021 Uncategorized

Vaccins bestaan al sinds 1954. In eerste instantie begon men met een setje van 8, inmiddels krijgen kinderen er 54 en 72 doses. Je zou denken dat ze  – bijvoorbeeld de WHO (world Health Organisation – voor ze begonnen alles heel goed hadden onderzocht, dat ze met andere woorden precies wisten wat er zou gebeuren. Helaas, dat wisten ze niet. En het vervelende is: dat weten ze nu, anno 2021, nog steeds niet. Wij niet, maar ook de meeste doktoren die de WHO moeten vertegenwoordigen niet. Ik kan me voorstellen dat je verbaasd bent, maar nogmaals helaas, het is niet anders.

Wetenschappelijke top van de wereldgezondheidsorganisatie bekent kleur – twijfels over vaccinveiligheid

Voor alle mensen die, net als ik, denken of dachten dat alle risico’s van tevoren waren onderzocht en nu horen dat dat niet waar is, nog een leuk weetje: hoewel de meeste mensen denken dat wij met onze vaccins miljoenen mensenlevens hebben gered, jammer, ook dat zit anders – en heel slim – in elkaar. Bij vrijwel alle vaccins die we kennen, zijn ze pas begonnen met vaccineren toen de ziekte door verbeterde hygiene al vrijwel niet meer voorkwam, toen deze uitgeraasd was.

Als je daar mee over wil weten, check dan de website van het RIVM. Daar vond ik, toen ik met mijn boek begon, de statistieken die dat bewezen. Zo lijkt het net alsof we met al die vaccins vele levens hebben gered, terwijl toen ze daarmee begonnen er al geen mensen meer waren die aan die ziekte leden.

Leave a Reply