Ben ik nu zo slim…?

By 7 juli 2021 Uncategorized

Waar ik me tijdens de plandemie het meest over verbaasd heb, is dat zoveel mensen zonder zelf na te denken over mogelijke gevaren, zich blindelings hebben laten vaccineren. In mijn optiek is je gezondheid je grootste goed, en is de farmaceutische industrie bewijsbaar een onbetrouwbare op macht en geld beluste partij die willens en wetens haar discutabele producten ontwikkelt en verkoopt.

Daar kan ik hele verhalen over vertellen, maar ik zal me in deze blog beperken tot een korte inleiding en een aantal handige, of zelfs levensreddende tips. Als je nog twijfelt of je jezelf of je geliefden wilt vaccineren, bekijk dan eerst de video.

De Plandemie

Wat is het probleem? Het probleem is, kort samengevat, dat de overheid ons in nauwe samenwerking met de media heeft gebrainwashed; om te beginnen zijn we gaan denken dat we te maken hebben met een vreselijke Covid-19-pandemie, dat wordt aangezwengeld door een enorm besmettelijk corona-virus, waardoor vreselijk veel mensen doodgaan. Maar daar houdt deze narrative niet op: dit virus is alleen te verslaan met een vaccin.

In mijn vorige blog – een open brief aan Hugo de Jonge – maak ik al duidelijk dat deze ex-wethouder en ex-onderwijzer van het begin af aan al de verkeerde weg is ingeslagen: ‘De enige oplossing voor dit gezondheidsprobleem is het vaccin’, dat er op dat moment zelfs nog niet eens was. Dus best belangrijk volgens de Jonge…, voor hem, maar niet voor ons!

Wie is er nu de WAPPIE?

Toch bombardeerde hij dit vaccin vervolgens tot staatsgeheim, diende een spoedwet in en ‘vergat’ die vervolgens te ondertekenen, zodat deze wet bijna anderhalf jaar later nog steeds niet is ondertekend. Het gevolg is dat alle maatregelen die hij daarna heeft ingevoerd, juridisch gezien niet meetellen, eigenlijk verboden zijn. En dat hij verantwoordelijk is voor de duizenden doden die aan deze maatregelen te wijten zijn.

Maar het echte probleem is dat wij massaal doen wat hij van ons vraagt. Dat is niet anders met vaccineren. Ik verbaas me daar in het algemeen over, maar nog meer over het feit dat weldenkende, welbespraakte mensen dat ook doen. Nu moet iedereen doen wat hij wil, dat neem ik niemand kwalijk, maar ik verbaas me er wel over dat dat zo lichtvoetig gebeurt. Zonder zich te informeren, geloven ze alles wat de media uitbraken en roepen de Jonge na dat iedereen die dat niet doet, een wappie is.

En wat is het precies wat hij van ons vraagt? Hij vraagt van ons ons te laten vaccineren met een vaccin dat heel snel in elkaar is gefabriekt, dat nog niet is goedgekeurd door de EMA, maar dat tot december 2023 een experiment is. Het is ontwikkeld door farmaceutische berijvendie niet bepaald een schoon imago en geweten hebben. Want ondanks het feit dat al deze bedrijven miljarden aan ‘schadevergoeding’ hebben moeten uitkeren aan slachtoffers van hun producten, gaan ze daar gewoon mee door.

Wereldwijd Vacccinexperiment

Dat is niet anders bij dit experimentele vaccin. Gedurende deze periode zal duidelijk worden wat de bijwerkingen van dit vaccin echt zijn. Inmiddels druppelt al wel steeds meer informatie langs de randen van de reguliere media binnen. Geeen informatie om vrolijk van te worden overigens. Maar pas eind 2023 zullen deze vaccins officieel goedgekeurd worden (of niet).

Het vervelende gevolg voor mij (en vele anderen) is dat ik wordt weggezet als iemand die in complottheorien gelooft, niet zelf na kan denken of dat in ieder geval niet doet en het tegendeel van wat de Jonge zegt beweert, dus een wappie is. Een briljante, goed doordachte strategie waar veel mensen uiteindelijk de dupe van worden. Niet alleen de zogenaamde wappies, maar ook alle mensen die zich gehoorzaam hebben laten prikken. Dus eigenlijk iedereen, zelfs de Jonge op termijn. Een ‘mooi’ voorbeeld van de omgekeerde wereld.

De meeste mensen hebben zich niet perse laten prikken, omdat ze bang zijn voor dit verschrikkelijke virus (is ook geen enkele reden voor als je gezond bent), maar omdat de Jonge maar blijft roepen: ‘Alleen zo krijg je je vrijheid terug’. Daarmee doelt hij op de versoepeling van de maatregelen waardoor je weer mag vliegen als je gevaccineerd bent.

Nieuwsgierig?

Val jij in de categorie ‘nieuwsgierigen’, wil jij ook graag de andere kant van het verhaal horen, bekijk dan zeker de video. Lees eventueel ook verder: informatiebronnen die de andere kant van het verhaal vertellen.

Als je eenmaal een vaccin hebt gehad, zit het voorgoed in je lichaam. Dat zorgt er voor dat mensen die zich hebben laten vaccineren, zelfs niet meer willen luisteren naar mensen die hen met goede, bewijsbare, checkbare argumenten waarschuwen voor dit vaccin. Alleen dit simpele feit, zorgt er voor dat je jezelf monddood hebt gemaakt. Dat maakt de onderstaande tip des te essentiƫler voor de rest.

Tip 1:

Misschien wel de beste tip die Dr. Christiane Northrup in de video geeft aan mensen die niet voetstoots doen wat de Jonge van hen vraagt, is je te verenigen met andere mensen die ook gewoon hun gezonde verstand zijn blijven gebruiken. Dat is een enorme boost voor je immuunsysteem. Nogmaals ik verwijt niemand iets, maar ik begrijp het gewoon niet.

Tip 2:

Als je bang bent om besmet te raken, luister dan naar je lichaam. Als je je ziek voelt, blijf dan thuis. Weersta de aandrang om je te laten testen. Om je te testen gebruiken ze de PCR-test die – dat zegt zelfs de bedenker er van – absoluut niet geschikt is om een diagnose te stellen (bovendien mag alleen een arts dat doen). Deze testmethode is daar niet geschikt voor omdat het heel gemakkelijk gemanipuleerd kan worden. Aangezien onderzoek heeft uitgewezen dat 90% van alle positieve testen vals is, denk je dat je besmet bent, maar merk je daar niets van.

Tip 3:

Haal voor de zekerheid middelen in huis die je weer op de been helpen als je wel besmet bent. Deze middelenwordendoor de media, de huisartsen en de apotheken doorgaans niet voorgeschreven, maar als je zelf aangeeft dat te willen, moeten ze dat wel geven. Overigens zijn het middelen die al decennia lang gebruikt worden voor andere virusaandoeningen. Het gaat om Ivermectine en Hydroxychlorequine (HCQ). Hoeveel moet je daarvan innemen? Bij het eerste medicijn hangt dat van je gewicht af, bij het tweede is dat 250 – 500 milligram.

Tip 4:

Moet je daar niets van hebben, dan kun je je eigen medicijn maken:

  1. Koop 3 grapefruits en 3 citroenen.
  2. Schil deze (Het gaat om de schil, dus de rest mag je lekker opeten).
  3. Laat deze schillen een paar uur sudderen in 3 inches water (ongeveer een halve koffiemok).
  4. Vries de helft in, en drink 2 eetlepels per dag.
  5. Werkt net zo goed.

Tip 5:

Hieronder een aantal betrouwbare informatiebronnen:

Websites

grassrootshealth.net

duckduckgo.com (alternatief voor Google)

brave.com (idem)

opera.com (idem)

greenmed.info

childrenshealthdefensefund.com

millionsagainstmedicalmandates.com

mamm.org

makeamaricansfreeagain.com

Boek:

Dissolving Illusions – Suzanne Humphreys

Fahrenheit 451 – Kurt Vonnegut

Film:

Vaxxed

De arts in de video heet Christiane Northrup

Doe er je voordeel mee.

Leave a Reply