Vaccin is niet zonder risico’s

By 3 januari 2021 Uncategorized

De onderstaande blog is gebaseerd op een artikel van ANBB van 3 januari

De komende week wordt de eerste Nederlander gevaccineerd. Daarna, zo is de bedoeling, volgt de rest. Hoewel het wettelijk niet verplicht kan worden gesteld, zijn er tal van andere maatregelen te bedenken die mensen die dat niet willen over de streep worden getrokken.

Hoewel Hugo de Jonge vaccineren gemakshalve vergelijkt met het eten van frikadellen, roepen doktoren en zorgmedewerkers hoog van de toren dat we ons op z’n minst moeten gaan informeren over wat er in zit, wat de bijwerkingen op korte en zeker lange termijn (kunnen) zijn en wat het toevoegt aan een gezonde levensstijl.

Mocht je je willen laten vaccineren omdat je denkt: dan kan ik mijn oma tenminste niet meer besmetten, dan moet ik je teleurstellen: als je ingeent wordt, kan je nog steeds iemand anders besmetten, dus blijft de anderhalve meter-maatregel gewoon bestaan, net als alle gevolgen daarvan: eenzaamheid, economische ellende, onderwijs op afstand, etc.

1. Is een vaccin echt nodig?

Waarom zou je je laten vaccineren? Hoewel de Jonge het vaccin al snel tot staatgeheim bombardeerde, tegen iedereen die het maar horen wilde benadrukte dat het vaccin de enige oplossing is, weten wij natuurlijk wel beter. Een gezonde leefstijl en voedingspatroon leidt tot een sterk immuunsysteem, en een sterk immuunsysteem zorgt er voor dat je niet zo snel ziek of besmet wordt.

Een goed medicijn maakt een vaccin ook overbodig. Bovendien scheelt dat ook nog eens heel veel geld. Nu zijn er al diverse medicijnen die het hebben van Covid 19 een stuk dragelijker en minder gevaarlijk maken. Hoewel vele artsen dit bejubelde, werd de een na de ander vervolgens verboden door de beleidsmakers.

Misschien nog wat andere feitjes die het nemen van het coronavaccin op z’n minst twijfelachtig maken: sinds het eerste vaccin begin vijftiger jaren in gebruik werd genomen, is er nooit onderzoek gedaan naar de veiligheid ervan. De ontwikkelaars van de diverse vaccins hebben de laatste decennia miljarden moeten uitbetalen aan mensen die slachtofferwaren geworden van de medicijnen en vaccins die deze bedrijven al eerder inzetten. Ook is het eng te weten dat de farmaceuten zich hebben ingedekt tegen de gevolgen van de vaccins, de gevolgen en kosten zijn voor ons.

  •  Suppplementen Quercetine, Zink, Vitame C en D

De site www.zelfzorgcovid19.nl meldt dat de vatbaarheid, het verloop en de uitkomst van virusinfecties lijkt samen te hangen met tekorten aan mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen.

  • Nigella Sativa icm honing

Of de zaadjes van de zwarte komijn(nigella sativa) met honing (https://youtu.be/SOwa6-EOohI).

  • Broomhexine

Het vrij verkrijgbare Broomhexine blokkeert de celtoegang voor het virus (https://bi.tbzmed.ac.ir/Files/Inpress/bi-23240.pdf).

  • HCQ icm zink

Daarnaast is er Hydroxychloroquine in combinatie met zink (https://hcqmeta.com/).

  • Ivermectine

Het werkingsmechanisme van Ivermectine heeft te maken met het transport van eiwitten van de geïnfecteerde cel (https://ivmmeta.com/). Al na 24 uur is de vermenigvuldiging van het virus totaal stilgelegd (https://www.researchsquare.com/article/rs-100956/v2).

De WHO beveelt dit medicijn bij COVID-19 inmiddels aan! (https://swprs.org/who-preliminary-review-confirms-ivermectin-effectiveness/?amp)

Is een vaccin voor COVID-19 dan nodig ? (https://www.youtube.com/watch?v=Tq8SXOBy-4w&feature=youtu.be))

2. Gevaarlijk verschil tussen vaccins en frikandellen?

Hugo de Jonge vergelijkt coronavaccin met frikandellen: “Het enige dat wij hoeven te doen is even zo’n prikkie te gaan halen. Ik hoor mensen zeggen: ‘Ik weet niet precies wat erin zit’, dan denk ik: ‘Joh, je hebt je hele leven frikandellen gegeten, en je weet ook niet precies wat daarin zit’”

(https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/hugo-de-jonge-vergelijkt-coronavaccin-met-frikandellen-die-heb-je-levenslang-gegeten-en-je-weet-ook-niet-precies-wat-daarin-zit/).

Snackfabrikanten hadden dus net zo goed een coronavaccin kunnen ontwikkelen. Twijfel je en wil je nog even afwachten totdat er meer onderzoeksresultaten bekend zijn?

Vaccinatie dwang, dat is wat minister De Jonge wil. Hij houdt alles schimmig en trekt zich zelfs niets aan van de Tweede Kamer. Brutaal weg schrijft hij de Gezondheidsraad: “Ik vraag de Gezondheidsraad mij te adviseren onder welke voorwaarden een (digitaal) ‘coronapaspoort’ ethisch en juridisch verantwoord kan worden ingezet bij het verstrekken van toegang tot:

  • onderwijsinstellingen;
  • zorginstellingen, zoals verpleeghuizen;
  • publieke voorzieningen;
  • werkomgeving; en
  • sociale gelegenheden zoals horeca, uitgaansgelegenheden of (sport)evenementen.”

Niet goedschiks dan maar kwaadschiks …

De Europese Commissie organiseerde op 12 september 2019, in samenwerking met de WHO, een ‘Global Vaccination Summit’ in Brussel. In 2022 stelt de commissie voor om op basis van de vaccinatie routekaart een gemeenschappelijke vaccinatie-paspoort voor EU-burgers in te voeren. De haalbaarheidsstudie en de adviesaanvraag van Hugo de Jonge aan de Gezondheidsraad is dus helemaal in lijn met de agenda van de Europese Commissie, de WHO en de vaccinatie routekaart. Vaccinaties zijn volgends de Kamerbrief een expriment: Dat mag dus NIET …? (https://www.telegramnl.eu/wp-content/uploads/2020/11/kamerbrief-over-aankoop-covid-19-vaccins.pdf).

 3. Niet vertrouwenwekkend

Los van iemands persoonlijke overtuiging of het testen en vaccineren wel of niet veilig en betrouwbaar is, heeft ieder mens recht op haar of zijn lichamelijke integriteit. Dat houdt ook in dat we medische ingrepen kunnen weigeren, zoals testen en vaccineren. Vanuit de eed van Hippokrates denken we aan ‘geïnformeerde toestemming’.

 

ANBB

Deel dit artikel:

Contact

secretaris@anbb.nl

Volg ons op:

Kwesties

Alle kwesties 

Word lid
en steun de ANBB

Ja, ik word lid!

Leave a Reply