26 Augustus: Niet Te Verteren komt uit!

By 16 augustus 2015 Nieuws

Ik beloofde je in mijn vorige blog snel met meer informatie te komen over de lancering van Niet Te Verteren en de start van de beweging: algemeen bewustzijn over wat er in het eten en drinken zit dat je je kinderen voor schotelt! Nou, de kogel is door de kerk: woensdag 26 augustus vindt deze aftrap plaats. Met een bijeenkomst voor pers en een voor genodigden.

Wat zal er op deze speciale bijeenkomst allemaal gebeuren? Om te beginnen zal de pers informatie krijgen over wat er zoal in het boek staat, over wat we met de beweging willen en natuurlijk hoe je het kunt bestellen (www.nietteverteren.nl). Ook zal ik vertellen hoe ik er toe ben gekomen om het boek te schrijven, wat er mis is met onze dagelijkse – fabrieks – voeding, waarom de voedingsindustrie ons zulke ongezonde meuk opdringt en wat de gevolgen daarvan (kunnen) zijn.

Ook zullen er video’s vertoond worden ter illustratie van wat ik in het boek beweer, en zal het eerste exemplaar worden uitgereikt aan Elle van Rijn, schrijfster, columniste en actrice

Daarna is het de beurt aan de andere genodigden: vrienden, familie en relaties. Mocht je daar geen uitnodiging voor hebben gehad, maar je zou er wel graag bij willen zijn, stuur me een mailtje met de reden voor je verzoek en dan zet ik je – mocht er nog plaats zijn – op de gastenlijst.

Tegelijkertijd is het de start van een publiciteitscampagne die er voor moet zorgen dat iedereen die met kinderen te maken heeft, van vaders en moeders, opa’s en oma’s en andere familieleden tot directeuren van pretparken, koks in restaurants en mensen achter de balie bij sportclubs, zodat niemand meer kan zeggen: ‘Oh, dat wist ik helemaal niet.’Daarvoor hebben we een logo ontworpen (zie onder) Facebook-Ambassadeur

en een #nietteverteren die we daarvoor gebruiken. Als je andere mensen in je omgeving kent waarvan je denkt dat zij deze boodschap ook zullen omarmen, stuur deze mail dan door. Hoe meer mensen de beweging steunen, hoe beter!

Want net als sigarettenrook is onze moderne voeding verslavend en een groot risico op kleine kwaaltjes als verkoudheid, maar helaas ook op ernstigere ziektes als diabetes, hart- en vaatziektes en kanker. Mocht je dit onderschrijven, dan heel graag twitteren, facebooken en linkedInnen aan iedereen die je kent dat er nu een boek is waarin je gemakkelijk in je leven in te passen stappen, informatie en tips tegen komt die je helpen om je kind(eren) op een gezonde manier groot te brengen, zodat ze meer kans hebben om gezond oud(er) te worden. Wie wil dat nou niet?!

Overigens kun je nu het boek al bestellen op www.nietteverteren.nl. Hoop je daar te zien.

Leave a Reply