Open brief aan Hugo 3

By 28 november 2021 november 29th, 2021 Nieuws

Beste Hugo,                                                                                                                30 november 2021

Hoe gaat het met je? Ik kan me voorstellen dat je je wel eens beter hebt gevoeld. Dat versterkt alleen maar mijn bewondering voor jou. Ik ken je immers als iemand die niet opgeeft, nooit, altijd volhoudt en dat is een mooie karaktertrek. Maar daar hoort ook een valkuil bij. Als het vechten tegen de bierkaai wordt, moet je je afvragen of het wel verstandig is om door te gaan op deze heilloze weg. Je kan je kop wel in het zand blijven steken en blijven roepen dat het vaccin veilig is, net zo veilig als een broodje frikandel, dat de pcr-test een goed mechanisme is om zeker te weten of iemand positief of negatief is, maar als de wereld om je heen dat niet langer gelooft, ga je je eigen ondergang tegemoet. En laten we eerlijk zijn, daar heb je het wel zelf naar gemaakt; met deze nieuwe avond lockdown beseffen de mensen wel dat het voorlopig geen dansen bij Jansen wordt, ondanks een vaccinatiegraad van bijna 90%.

Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: Wat zit er in de vervolginjecties? Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?

Natuurlijk je hebt ogenschijnlijk de meeste troeven in handen, de kamer is helemaal op je hand, daar kan je voor 100% op vertrouwen, de pcr-test ratelt als een malle en het aantal besmettingen loopt almaar op. En jij bent degene die bepaalt wat er moet gebeuren en velen volgen. Maar aan de andere kant is nog maar een schamele 25% het met je eens. Driekwart van de mensen is het de maatregelen spuugzat, zeker nu steeds meer blijkt dat niet de ongevaccineerden het probleem zijn, maar juist de gevaccineerden. Het bleek al eerder uit studies in andere landen waar ze eerder zijn begonnen met vaccineren, landen als Israel, maar je ziet het nu ook bij ons: het vaccin biedt allang geen 95% zekerheid op onaantastbaarheid, want elke maand verzwakt het. Niet alleen dat, ook blijkt dat het vaccin ons immuunsysteem verzwakt, en dat zal op de (iets) langere termijn, beweren steeds meer wetenschappers, leiden tot een explosie van kanker en andere ernstige, dodelijke ziektes.

En Hugo, ik warschuw je, het wordt nog erger, nog veel erger dan e in je stoutste nachtmerries heb gedroomd. Want de basis voor jouw verhaal – alleen een vaccin kan ons redden – is een virus dat, hou je vast, niet bestaat. Ik zal proberen je uit te leggen hoe het doorgaans wetenschappelijk werkt bij bijvoorbeeld virussen. Het is eigenlijk heel begrijpelijk en logisch: er is GEEN Gouden Standaard. De Gouden Standaard is het bewijs dat er iets, bijvoorbeeld het coronavirus, bestaat, maar voor dit virus bestaat die Gouden Standaar niet. Dus hoe kan je bewijzen dat het bestaat? Als je dit al erg vindt om te horen, berg je dan maar, want de Duitse wetenschapper Drosten, jou wel bekend, dacht met de pcr-test te kunnen bewijzen dat het virus echt bestaat, maar zonder een Goude Standaard is dat onmogelijk. In beschaafde kringen heet dat niet ‘onmogelijk’ maar ‘fraude’. Hoe kan je bewijzen dat iets bestaat als het niet bestaat?

Natuurlijk, met de pcr-test houd je het nog wel een tijdje vol. Voordat dit duiveslse plan aan de oppervlakte komt, voordat de goe gemeente begrijpt dat ze besodemieterd zijn, dat die Drosten ons een loer heeft gedraaid, zijn we een paar maanden verder, maar ook gaat dat gebeuren. De maker van de pcr-test heeft vlak voor zijn dood uitgelegd dat zijn test absoluut niet gemaakt is om een diagnose te stellen, maar enkel om levend weefsel net zo lang te vergroten tot het goed zicht baar wordt. Bij elke cycle wordt het x2 uitvergroot. Boven de 25 cycles wordt het resultaat opzettelijk anders voorgesteld dan het oorsponkelijk bedoeld was. Dat weet jij waarschijnlijk ook wel Hugo, dan krijg je bij elke extra cycle meer positieve testen. Ze zullen er achter komen dat jij verantwoordelijk bent voor het opschalen, om in wetenschappelijke termen te blijven, van het aantal cycles.

Nog iets anders Hugo, het spijt me, maar dit moet ik je vertellen: je hebt ons, het volk, voorgelogen. Je hebt ons bezworen dat het vaccin veilig was, maar je wist dat dat niet zo was. Hoe kan iemand een vaccin maken voor een virus dat niet bestaat, of op z’n minst onbekend is – want er bestaat immers geen Gouden Standaard? En dat is strafbaar! Okee, mensen zullen nog wel even blijven geloven dat positieve testen hetzelfde zijn als besmettingen, mede omdat je de media aan je zijde hebt, waardoor in praatprogramma’s op tv, in kranten en zelfs op de radio en in het nieuws deze leugen nog wel even verkondigd zullen blijven, maar op den duur zullen mensen inzien dat een zogenaamde besmetting iets anders is dan een positieve test, dat zijn twee verschillende dingen. Wist je als je een weeklang iemand iedere dag een paar keer per dag zou testen, je steeds een andere uitslag krijgt. Nu weet je waarom. HET VIRUS BESTAAT NIET! Lachen he? Bij het een gaat het om ziekte, bij het ander om een politiek wapen. Daarmee kan je mensen bang maken, wat ook weer het immuunsysteem verzwakt. Net als eenzaamheid, depressie en…, zeg maar alle gevolgen van een lockdown.

Ook al wordt in het nieuws nu koppig beweerd dat met name kinderen vooral het slachtoffer zijn van dit verschrikkelijke virus, zullen steeds meer mensen de link leggen met die test op een niet bestaand virus. Dat betekent dus ook dat alle maatregelen die je ons hebt opgelegd, voor niets zijn geweest. Dat ze meer kwaad hebben gedaan dan het niet-bestaande virus ons heeft gedaan. Daar zul je op een dag voor van je bed worden gelicht. Dit is geen onschuldig spelletje Hugo.

Ook weten we al een tijdje dat kinderen wel ziek kunnen worden, maar de meesten merken behalve het vervelende stokje in hun keel, er niet of nauwelijks iets van. Ook dat is nu je dit weet logisch; kinderen hebben nog een goed immuunsysteem, die kunnen wel tegen een verkoudheid, griep of andere winterse aandoening. Naarmate we ouder worden, gaat dat steeds meer achteruit, helemaal als je ingeend bent. Daarom sterven vooral oudere mensen en mensen met onderliggend lijden, weet je wel, de groep mensen waarvoor we in lockdonw gingen, die mensen moesten we beschermen. Dus ja, als kinderen het niet of nauwelijks kunnen krijgen, dan kunnen ze het ook niet doorgeven. Al die kinderen die nu volgens juffen, meesters en directeuren van basisscholen massaal thuis blijven, zijn dus niet ziek, maar positief getest bijvoorbeeld omdat ze verkouden zijn of griep hebben. Die test is immers niet bedoeld voor de diagnostiek. Juist niet! Omdat deze test gebruikt kan worden om de feiten te verdraaien. Daar weet jij alles van he Hugo. Een flinke draai aan de testmachine en je krijgt net zoveel besmettingen als jij nodig hebt. Ook dat weten inmiddels steeds meer mensen. Je bent een onmens Hugo, en mens zonder geweten.

https://vrevealed.com/eg/covid/viewing/?email=corsvandenberg@gmail.com

Misschien dat je het nog een tijdje uithoudt met de zogenaamde nieuwe mutatie uit Zuid Afrika, maar dat is niet meer dan tijd rekken. Op den duur zien de mensen ook in dat dit een narative is, een vezonnen verhaal, dat jij zelf een wappie bent. Hoewel wetenschappers het hebben over muteren, kan niemand aantonen dat het Deltavirus en het nieuwe O-virus een mutatie zijn van het coronavirus, laat staan dat het gevaarlijker is dan dat virus. Corona kent inmiddels al duizenden mutaties, en elke mutatie zorgt voor een zwakker virus zeggen ze, in plaats van sterker en gevaarlijk zoals jij beweert. Deze nieuwe verzonnen mutatie zal net als de vorigen die in het nieuws verschenen – denk aan de Deltavariant – weer voor een nieuwe portie angst zorgen. En dat is wat je wel goed kan begrijpen, des te banger wij zijn, hoe meer macht jij hebt. En des te meer macht, hoe belangrijker je wordt, hoe meer dit je op zal leveren. Dat begrijp ik wel, want dat is wat je echt wil Hugo, waar je het voor deed?

Dus, is mijn vraag, waarop hebben de wetenschappers van Pizer hun vaccin ontwikkeld? En waarom vertellen ze ons niet eerlijk wat daar in zit? Want dat is ook nog een puntje, steeds meer, vooral oudere mensen, worden doodziek vandat spul. En heb jij niet een rol gespeeld bij het aankopen van deze vaccins Hugo? Nou vind ik jouw schoenen afschuwelijk, maar ook als ik ze mooi zou hebben gevonden, ben ik blij dat ik daar niet in sta. Ik waarschuw je, mensen zullen steeds meer inzien dat het aantal besmettingen niet komt van de ongevaccineerden, maar juist van de gevaccineerden, omdt dat vaccin hun immuunsysteem aantast. Dat de oversterfte die nu wel te zien is, niet komt van het virus, maar van de vaccins. Jij wordt verantwoordelijk gehouden voor duizenden, misschien wel tien duizenden doden.

Hugo wellicht heb je je hand overspeeld, ben je te overmoedig geweest. Dat kan gebeuren, maar daar kom je niet zo meer mee weg. De mensen pikken het niet langer. Omdat langzaam tot hen doordringt dat jij hen hebt besodemieterd; ze geloofden er heilig in dat 2 prikken hen zou beschermen tegen het virus, dat heb jij hen tenslottekeer op keer  verzekerd, maar dat geloof is aan het verdwijnen. Ze begrijpen nu dat ze niet veilig zijn met de dubbele prik, ook niet na de booster, zeker niet na de booster. De verhalen die daarover naar boven komen, zijn zo mogelijk nog erger. Net als het vaccin van Phizer is ook de booster helemaal geen vaccin. Ze beginnen te doorzien dat jij maar wat raaskalt, horen dat die booster nog erger is dan het vaccin. Vele tehuizen hebben die booster al retour afzender gestuurd.

Het zijn niet de ongevaccineerden, die moeten immers binnen blijven of zich laten testen als ze ergens naar binnen willen, die voor de besmettingen zorgen, maar juist de gevaccineerden. Die zijn zich van geen kwaad bewust, ze zijn veilig denken ze en hoeven zich dus niet aan de maatregelen te houden. Ze zijn vrij denken ze, zoals jij hen beloofd hebt. Zij kunnen met hun QR-code de restaurants, kroegen en winkels in, naar theaters en weet ik veel waar nog meer. Ongevaccineerden kunnen dat alleen als ze zich hebben laten testen. Maar straks, als jij de 2G-maatschappij afkondigt – en dat ga je doen – val je pas echt door de mand. Jij wil er, hoewel het tegendeel steeds duidelijker wordt, maar niet aan dat het de gevaccineerden zijn die door de door jou aangekochte vaccins de IC’s bevolken en bij bosjes omvallen. Hoe lang denk je dit nog vol te kunnen houden?

Omdat het vaccin ons niet beschermt, maar het immuunsysteem verzwakt – binnen negen maanden is dat tot nul gereduceerd, zeker bij de ouderen, de ouderen die vanaf het begin van de pandemie het lijdend voorwerp waren. Wij moesten in lockdown, om hen te beschermen, terwijl ze in tehuizen bij bosjes stierven. Toen legden de mensen die link nog niet, nu wel. Althans steeds meer. Ook al snappen nog niet alle mensen hoe het precies in elkaar steekt, ze worden het gedraai van jou en je maatje Mark, spuugzat. De nieuwe regels die je 26 november naar buiten bracht, helpen dan natuurlijk ook niet echt. Steeds meer mensen begrijpen dat de avondlockdown, zeker in deze maand van feestdagen een wassen neus is; denk je nu echt dat de jeugd om vijf uur ’s middags stopt met uitgaan? Of dat dan het virus pas actief wordt. Natuurlijk niet.

Nee Hugo, het spijt me dat ik het zeg, maar je hebt je behoorlijk in de nesten gewerkt. Hoewel de voorzitter van de Tweede Kamer het woord ‘tribunaal’ tot verboden woord heeft gebombardeerd, ben ik bang dat je daar toch aan moet gaan denken. De maatregelen die jij waarschijnlijk voetstoots hebt overgenomen van het OMT leiden alleen maar tot meer slachtoffers. Ook steeds meer mensen denken dat dat juist de bedoeling is van al die maatregelen: minder mensen op deze aarde. Ik las trouwens ergens Hugo, dat jij en vele andere politici met jou niet het vaccin hebben genomen, maar een soort placebo, waarin niet al die verdachte synthetische stoffen als kwik en aluminium zaten. Daar zie ik je ook wel voor aan. En gelijk heb je, als ik wist wat jij weet, zou je wel gek zijn toch. Maar ja, als dat uitkomt, gaan mensen toch vragen stellen, dan vinden ze je niet meer zo aardig. Dan gaan mensen steeds meer verbanden gaan leggen.

Ja, wat kan er veel veranderen in relatief korte tijd he? Diederik die bevestigde dat het vaccin, zeker met al die mutaties, niet of nauwelijks meer beschermt tegen het virus, welk virus dan ook. Die het zat is om te liegen. Anderen zullen ongetwijfeld volgen, als het hoofd van de IC’s dat zegt, de eerlijkheid zelve, hoe kan ik dan volhouden dat het anders is, zullen ze denken. Dankzij je truc om de samenstelling van de nieuwe regering maar uit te stellen en uit te stellen – waarover de media oorverdovend zwijgen – zal je nog wel even aan de touwtjes kunnen blijven trekken, maar als je nog iets wilt redden van je imago doe dan als Mark, ga door het stof; vertel de wereld dat je fouten hebt gemaak, dat dat tot veel meer slachtoffers heeft geleid dan nodig, maar dat je niet beter wist, dat je daar heel veel spijt van hebt. Jij hebt helaas niet de macht die je denkt te hebben, jij voert slechts uit wat anderen van je vragen, je bent slechts een marionet. Dat zal je moeten accepteren. Maar zo zit je niet in elkaar.

Natuurlijk zal je best hebben geprofiteerd van de situatie, zal je net als die andere jongen van jouw partij, die van de mondmaskers, je zakken behoorlijk hebben gevuld, maar het houdt een keer op. Hoewel we de vergelijking met de Tweede Wereldoorlog ook niet mogen maken van de voorzitter van de Tweede Kamer, zie ik toch een paralel tussen jou en Hitler. Je weet hoe hij aan zijn einde is gekomen toch? Misschien zie je het niet, maar steeds meer mensen nemen hun verlies en geven toe dat ze het verkeerd hebben gezien. Straks blijf jij als enige over, stel je dat eens voor. Denk er eens goed over na Hugo, ga over stag en biedt nederig je excuus aan. Nou Hugo, sterkte ermee.

Leave a Reply