Kennen jullie de Bil Gates Foundation? Dat is een zogenaamde liefdadigheidsclub die veel geld geeft aan het goede doel. Kennen jullie toevallig ook de Rockefeller Foundation? Deze foundation gaf JD Rockefeller, de bedenker van onze alopathische geneeswijze (terwijl hij zelf zijn hele leven geen alopathische pil heeft geslikt), de perfecte dekmantel om ondertussen ongemerkt verder te werken aan een Duivels plan. Dat plan bestond uit 4 stappen: (1) het monopolie op olie, (2) het monopolie op het bankwezen, 3) monopolie op gezondheid, 4) monololie op voedsel en nu…, de laatste stap in zijn plan: 5) monopolie op het leven!

https://www.bitchute.com/video/ZZGRL53p9iWF/

Bill Gates zijn foundation lijkt dat plan te hebben gekopieerd, en bezig met stap 5: monopolie op het leven, en wel op het leven van alle 7 miljard wereldburgers door middel van verplichte vaccinatie. Een van de geheime bestanddelen van het vaccin is een stof die leidt tot onvruchtbaarheid van zowel mannen als vrouwen, waarmee hij hoopt het aantal mensen drastisch terug te brengen.

Kort samengevat gaat het verhaal dat de Bill and Melinda Gates Foundation in het verleden verschillende ontwikkelingen in de microbiologie actief heeft gefinancierd. Sinds ten minste 2015 heeft Bill Gates in het openbaar gesproken over een komende epidemie en sinds het begin van de coronavirusepidemie is hij zowel enthousiast over de ontwikkeling van vaccins als over het opsporen van instrumenten die nodig zijn om quarantaineschenders te controleren. Is dit toeval?

Het afgelopen jaar heeft de Bill en Melinda Gates Foundation meer dan 100.000.000 dolar geschonken aan mensen die zich bezig houden met het nieuwe coronavaccin. Ook Microsoft heeft zich op het ontwikkelen van een vaccin gestort, daarin zitten nanodeeltjes en microchips die er voor moeten zorgen dat iedereen in de pas blijft lopen, zeg maar het ‘nieuwe’ normaal.

Eerder in een interview met Fox News-host Laura Ingraham verklaarde de Amerikaanse procureur-generaal William Barr dat hij “bezorgd” is over het idee van Bill Gates om ‘digitale certificaten te ontwikkelen, die zouden certificeren dat individuen, Amerikaanse burgers, immuniteit hebben voor dit en mogelijk andere virussen. ‘

Hoewel alle verhalen die zijn aanpak en werkwijze ter discussie stellen door de autoriteiten en de media naar het rijk der fabelen werden verwezen, zijn er nogal wat redenen om juist daar aan te twijfelen. Op 18 maart 2020 bijvoorbeeld riep Gates op tot de oprichting van een ‘nationaal volgsysteem’ en zelfs ‘enkele digitale certificaten om te laten zien wie recentelijk is hersteld of getest of wanneer we een vaccin hebben dat het heeft ontvangen’.

Vorig jaar nog prees hij het feit  dat ‘de wereld dichterbij de dag komt dat iedereen toegang heeft tot een officieel identiteitsbewijs’. Vandaag zegt hij dat er digitale certificaten zullen zijn om de zieken van de gezonde te helpen bepalen.

En wat zal er gebeuren met die samenleving die ‘ziek’ wordt geacht? Leidt dat misschien tot een hiërarchie in de samenleving op basis van immuniteit en inenting? Een militaire medische dictatuur? De heer Gates kan zeggen dat hij tegen zulke grimmige resultaten is, maar de ideeën die hij naar voren brengt, anticiperen op een dergelijke realiteit.

Helemaal aan het begin van de epidemie, in december 2019, bracht de Scientific American verslag uit over het project van MIT, gefinancierd door Bill Gates, dat probeert aan te tonen of een persoon is ingeënt of niet. ‘Samen met het vaccin zou een kind worden geïnjecteerd met een beetje kleurstof dat onzichtbaar is voor het blote oog, maar gemakkelijk te zien is met een speciaal gsm-filter.’ Het idee is dat mensen worden gemarkeerd met “onzichtbare inkt” en vervolgens worden gescand, wat betekent dat niemand zijn medische informatie kan verbergen. Dit alles kan worden gebruikt in het nieuwe ‘volgsysteem en digitale certificaten’ dat Gates heeft voorgesteld. Het is opmerkelijk dat dit project werd geïmplementeerd op ‘direct verzoek van Microsoft-oprichter en filantroop Bill Gates zelf’. De ‘filantroop’ lijkt het project belangrijk te vinden.

Tegelijkertijd financiert Bill Gates actief de creatie van een ‘wondervaccin’ dat de wereld zogenaamd van het virus zal redden. In een interview met Financial Times zei hij dat ‘de normale situatie pas terugkeert als we de hele wereldbevolking grotendeels hebben ingeënt’.

In april accepteerde de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een aanvraag van Inovio Pharmaceuticals. Het farmaceutische bedrijf is van plan zijn DNA-vaccin INO-4800 bij de eerste vrijwilligers te injecteren. DNA-vaccins zijn al beschikbaar en goedgekeurd voor de behandeling van verschillende infecties, maar tot nu toe alleen voor dieren in de diergeneeskunde. Alle klinische proeven voor het nieuwe vaccin worden gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation. Het financiert momenteel de gelijktijdige ontwikkeling van zeven verschillende COVID-19-vaccins.

Op 9 februari heeft het Department of Health and Human Services (HHS) een verklaring afgegeven die er voor zorgt dat de ontwikkelaars van ‘bepaalde medicijnen en apparaten die bedoeld zijn als tegenmaatregelen tegen het COVID-19-virus’ immuun zijn voor rechtszaken en aansprakelijkheid onder de federale en staatswet. Met andere woorden, als iemand sterft door het vaccin van Bill Gates, kan de familie het bedrijf dat dat vaccin heeft gemaakt niet aanklagen.

Het is een publiek geheim dat Bill Gates een ‘Malthusiaans geloof heeft in de noodzaak om de wereldbevolking te verminderen. Bevolkingsbeheersing is een belangrijke prioriteit voor Gates en zijn vrouw Melinda, die overal ter wereld centra voor ‘gezinsplanning’ (dwz instellingen die abortus en anticonceptie bieden) financieren. Twee jaar geleden riep Gates dat ‘bevolkingsgroei in Afrika een uitdaging is’. Volgens het rapport van zijn fonds, zijn er simpelweg teveel Afrikanen in de wereld. Het is vanzelfsprekend dat dit een kolonialistische benadering is, puur en eenvoudig, waarbij ‘de blanke’ beslist wat gunstig is voor het Afrikaanse volk. Dit lijkt nogal op de beruchte racistische tirade van de Franse president Emmanuelle Macron, waar hij beweerde dat ‘geschoolde’ vrouwen er niet voor kiezen  om zeven of meer kinderen te krijgen, zoals in Afrika heel normaal is. Hij zette, met andere woorden, een heel continent weg als onbeschaafd.

Filantropapitalisme: liefdadigheid, macht en geld

Hoewel hij bekend staat als filantroop, wordt Bill Gates er vaak van beschuldigd zijn foundation te gebruiken om zichzelf verder te verrijken. Feit is dat een aanzienlijk deel van deze vaccins niet gratis aan regeringen wordt gegeven. ‘Bill Gates verwerpt kritiek op hoge prijzen voor vaccins’, meldde The Guardian al in 2015. Gates promoot totale vaccinatie en daarmee de producten van Amerikaanse farmaceutische bedrijven. Gezien de situatie kan hij het zich zelfs veroorloven om zich te verzetten tegen de stijging van de geneesmiddelenprijzen tijdens het coronavirus: de vraag die naar de hemel is gestegen, zal Big Pharma nog steeds fantastische winsten opleveren voor bijna elke prijs.

Soms is de prijs echter menselijke dood. Zo vaccineerde een Amerikaans NGO-programma voor geschikte technologie in gezondheid (PATH) in 2010 arme vrouwen op het platteland van India zonder hun toestemming met een vaccin tegen het humaan papillomavirus (HPV). Minstens 7 van hen overleefden dat niet. Uit een onderzoek door de lokale NDO Sama bleek dat maar liefst 120 meisjes ook bijwerkingen ervaarden als epileptische aanvallen, hevige buikpijn, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Sommigen van hen hebben daardoor zelfmoord gepleegd.

De autoriteiten beweerden dat de dood van zeven meisjes niets met vaccinatie te maken had, hoewel er geen autopsies werden uitgevoerd. In de context van die sterfgevallen die als zelfmoord waren geclassificeerd, ontdekten de onderzoekers dat het HPV-vaccin inderdaad een rol had kunnen spelen bij het bevorderen van zelfmoordgedachten. Vermeldenswaard is dat dit observatiestudies waren: met andere woorden, deze Indiase vrouwen werden als proefkonijn gebruikt. De studie werd gespronsord door… de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF). Volgens Gates is het onwaarschijnlijk dat iemand op de een of andere manier aan de effecten van Corona zal ontsnappen

Bill Gates speelt al veel langer met het idee om de wereldbevolking te steriliseren. In 2010 zijn 151 kinderen door experimentele malaria-vaccintests in Afrika, eveneens gefinancierd door BMGF, vroegtijdig aan hun eind gekomen. De bijwerkingen, waaronder verlamming, toevallen en koortsstuipen, werden vastgesteld bij 1046 van de ongeveer 6000 gevaccineerde. Een ander vaccin, MenAfriVac, gepromoot door de WHO en de BMGF, veroorzaakte verlamming bij ten minste 40 kinderen in het noorden van Tsjaad in 2012. De WHO, die – evenals alle RIVM’s ter wereld – enorme donaties ontvangt van de Gates Foundations, werd betrapt op het chemisch steriliseren van Keniaanse vrouwen met een zogenaamde ‘tetanus’-vaccin.

Een ander punt van Linsey McGoey, een voormalig adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie, is dat filantrocapitalisme, waarvan Gates een vertegenwoordiger is, het mechanisme van ‘filantropie’ gebruikt om de politieke en sociale posities van vooraanstaande kapitalisten, zoals Bill Gates, te versterken om zo hun imago als redders van de mensheid te projecteren.

De auteur Clairmont Chung heeft het verband benadrukt tussen Gates en het beruchte Monsanto-bedrijf, waarvan de voormalige vice-president Robert Horsch werd gekozen om het Agricultural Research and Development-team in de Gates Foundation te leiden. ‘Hoe komt het dat de bijna rijkste man en de slimste nerd ter wereld de noodzaak niet ziet van een infrastructuur die zou leiden tot voldoende voedsel- en watervoorziening? In plaats daarvan concentreert hij zich op het experimenteren met gevaarlijke chemicaliën en gevaarlijkere genen, zogenaamd om de opbrengst te verhogen.’

Vandana Shiva een wereldberoemde milieu-activist uit India: ‘Als Bill Gates geld in Afrika steekt voor het voeden van de armen in Afrika en het voorkomen van hongersnood, drijft hij de mislukte Groene Revolutie aan, hij promoot chemicaliën en ggo’s.’ De natie ontdekte ook dat de liefdadigheid van Gate voornamelijk werkt om rijke mensen rijker te maken door geld naar grote bedrijven te pompen in plaats van de armen daadwerkelijk te helpen.

‘Door een onderzoek naar meer dan 19.000 liefdadigheidsbeurzen die de Gates Foundation de afgelopen twee decennia financieel heeft gesteund, heeft The Nation bijna $ 2 miljard aan belastingaftrekbare liefdadigheidsgiften aan particuliere bedrijven ontdekt – waaronder enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals zoals GlaxoSmithKline, Unilever, IBM en NBC Universal Media – die de taak hebben om nieuwe medicijnen te ontwikkelen, sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden te verbeteren, financiële producten voor moslimconsumenten te ontwikkelen en natuurlijk het goede nieuws overdit werk te verspreiden.’

In 2016 werd de Gates Foundation door de campagnegroep Global Justice Now beschuldigd van een ‘ideologische verbintenis om het neoliberale, economische beleid en de globalisering van bedrijven te bevorderen’. Het ‘liefdadigheidswerk’ van de stichting dient eigenlijk om de machtsstructuur waarvan zij profiteert te beschermen.

Bill Gates lijkt de belichaming te zijn van de Amerikaanse droom, een self-made man die zich aan de regels houdt. Maar sinds de onthullingen van Snowden en Julian Assange hebben veel gerenommeerde experts zich echter afgevraagd of Amerika’s grote technologiebedrijven zoals Microsoft echt onafhankelijk zijn van de overheid, en in het bijzonder van het diepe staats- en militaire industriële complex. Volgens Edward Snowden stond Microsoft de NSA bijvoorbeeld toe om communicatiegegevens te verzamelen voor analyse.

De banden van Gates met het Amerikaanse leger zijn echter niet alleen gebaseerd op computertechnologie, maar ook op genetica. Zoals de NGO Friends of the Earth in 2017 opmerkte: ‘Meer dan 1.200 e-mails die zijn vrijgegeven op basis van open archiefverzoeken, laten zien dat het Amerikaanse leger nu de belangrijkste financier en influencer is achter een controversiële genetische extinctietechnologie die bekend staat als’ gene drives ‘en die $ 100 miljoen het veld in pompt. De schat aan e-mails, verkregen via open archiefverzoeken, werpt ook licht op een $ 1,6 miljoen dollar aan gen-drive advocacy-operatie die is betaald door de Bill and Melinda Gates Foundation. ‘ Jim Thomas van de ETC Group zegt dat technologie (bijvoorbeeld genetisch gemodificeerde muggen) kan worden gebruikt als potentieel biologische wapens.

Op een aparte toon zijn de banden tussen Gates en prominente zedendelinquent en pedofiel Jeffrey Epstein, die op mysterieuze wijze stierf in de gevangenis van New York, een bewijs van de moraal van deze ‘filantroop’. Jeffrey Epstein is niet de enige persoon die verbonden is met Bill Gates en stierf onder mysterieuze omstandigheden. De kleindochter van Robert Kennedy (neef van voormalig president John F. Kennedy en beroemde criticus van Bill Gates) en haar zoon zijn onlangs dood aangetroffen.

Hoewel er geen direct bewijs is om Gates in verband te brengen met de coronavirusepidemie of om te bewijzen dat hij op lange termijn snode doelen heeft, hebben zijn acties en verklaringen in het licht van de uitbraak de wereld reden tot bezorgdheid gegeven. Neem bijvoorbeeld de recente uitvoering van de schandalige kunstenares Marina Abramovich (google haar eerdere werk zoals haar ‘spiritueel koken’). Ze was te zien in de nieuwe advertentie van Microsoft voor een mixed reality-headset, de HoloLens 2. Na duizenden negatieve reacties werd Microsoft gedwongen de video van zijn kanaal op YouTube te verwijderen.

De mensen van de wereld hebben alle reden om Bill Gates niet te vertrouwen: een globalist, een crypto-wiskundige, een roofzuchtige kapitalist. Gezien wat we weten over zijn leven, ideologie en interesses, zouden we wantrouwiger moeten zijn tegenover het idee dat hij gewoon altruïstisch geïnteresseerd is in de verbetering van de mensheid.

Het is indicatief dat sinds de oprichting van de Bill and Melinda Gates Foundation het fortuin van Gates alleen maar is gegroeid (bijna 5 biljoen, plaats 6). De coronaviruspandemie is een grote kans voor hem en anderen zoals hij, om ongelooflijk veel geld te verdienen aan vaccins en medicijnen, terwijl ze hun macht en controle vergroten. Gelet op wat we weten over Bill Gates ‘, geloven we echt dat hij deze kans niet ten volle zal benutten als hij daartoe in staat is?

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Leave a Reply