Een minister van Volksgezondheid die op een vraag van een journalist of hij wel eens heeft getwijfeld aan het vaccin, zonder nadenken antwoordt: ‘Nooit! En op zijn tweede vraag: ‘Zijn er geen andere alternatieven?’ even zeker van zijn zaak zegt: ‘Nee!’ Terwijl het vaccin er nog helemaal niet was (en is), het in no time in elkaar is gezet, waar daar normaal gesproken 15 jaar voor staat en het bedrijf dat de vaccins ontwikkelt zeer discutabel is. Of zal Hugo net als zijn broer aandelen van Astrazerneca hebben?

https://www.bitchute.com/video/muy3uP7iR9wG/

Als diezelfde Hugo de Jonge op camera zegt dat iemand die positief is getest 14 dagen in quarantaine moet, net als alle mensen waar hij de afgelopen tijd contact mee heeft gehad, zelfs zonder dat deze mensen zijn getest, vraag je je toch oprecht af: waar gaat dit heen? Gelukkig werd hij toen wel teruggefloten door de kamer. Dit lijkt slechts uitstel van executie, omdat voor die tijd zijn noodwet zal zijn aagepast en hij de alleenheerser wordt.

Vreemd is ook dat de RIVM het niet meer over de IC-opnames heeft, maar dat het zogenaamd stijgende aantal besmettingen inmiddels de graadmeter is gworden. Gezien het lage aantal IC-opnames (49) is daar geen enkele reden voor, tenminste niet voor iemand die zijn gezonde verstand gebruikt. Vooral omdat veel jongeren besmet lijken te zijn geraakt, en die hebben slechts milde of geen klachten.  Daarover werden afgelopen woensdag in de kamer geen vragen gesteld. Ook niet trouwens over die enorme ommezwaai van IC-opnames naar besmettingen.

Wat werd er de afgelopen week nog meer vor ons verzwegen?  Dat duzenden artsen, wetenschappers en zorgmedewerkers zich in Duitsland, Spanje, Amerika, maar ook Nederland en België ernstig zorgen maken over het effect van de coronamaatregelen op onze gezondheid? Dat die zo belangrijke maatregelen meer kwaad dan goed doen. Ook over de immense demonstratie in Berlijn, georganiseerd door Artzen Fur  Aufklarung, waar meer dan achthonderd duizend mensen aan deelnamen, heb ik in de media niets gehoord. Waarom mogen we dit niet weten?

Of dat mensen die heel goed weten waar ze het over hebben, deze week van zich hebben laten horen. Die zeggen dat de testen niet werken, omdat ze niet specifiek testen op corona, maar op alles wat maar enigszins in de buurt komt van corona, zoals een verkoudheid, een griepje of een allergie, maar in ieder geval iets milds. Daarover werd afgelopen woensdag in de Tweede Kamer slechts 1 vraag gesteld; Wybren van Haga was de enige die zich afvroeg of het klopt dat de tests een vertekend beeld geven? Daarop stak Van Dissel een verhaal af waar geen touw aan vast te knopen was. Toen Haga om duidelijkheid vroeg, werd hij door de voorzitter afgekapt. Waarom? Mogen we dat niet weten?

Waarom stelde geen van zijn collega’s daar een kritische vraag over? Zijn de aankomende verkiezingen belangrijker dan de gezondheidsrisico’s van de bevolking? Waarom vroeg niemand bijvoorbeeld aan van Dissel hoe het kan dat er na het minieme aantal besmettingen, opeens prake was van een enorme opmars? Of ging iedereen er van uit dat dat wel de jongeren moeten zijn geweest die de 1,5 meter maatregel overtraden, terwijl ze buiten waren? Of zullen zij echt geloven dat de besmettingsbrandhaard in Dokkun daardoor kwam, terwijl ze daarvoor samen waren gekomen in een cafe?

Waarom werd er geen vraag gesteld over het grote aantal positieve foutmeldingen, en hoe het kan dat je eerst positief en bij een hertest opeens negatief wordt getest? Of hoe het grote aantal besmettingen te rijmen is, met de vrijwel lege IC’s? Waarom? Wat zit daar achter? Als zelfs de in medialand zo gerespecteerde Diederik Gommers dat durft te beamen, waarom durft geen krant of tv-programma zich daaraan te branden?

Dat kan ook niet, als wat er in de video te zien is, waar is, en we er van uit moeten gaan dat het RIVM, Rutte en de Jonge dat ook  weten, dan zou ik ook mijn mond stijf dicht houden. Dan begrijp ik opeens ook waarom de Jonge niet verder komt dan ‘nooit’ en ‘nee’. Want wat moet je anders zeggen?

Leave a Reply