Is de coronapandemie in scene gezet?

Beste lezer, er is me gisteren iets overkomen waar ik een dag later nog steeds niet van bekomen ben. Ik ga proberen meer duidelijkheid te scheppen in de huidige corona-situatie, hopenlijk zonder het risico voor complottheoreticus te worden versleten of voor compleet gestoord te worden uitgemaakt. Om antwoorden te krijgen, moet je vragen durven te stellen. Daar zal ik me in deze blog dus toe roberen te beperken. Denk met me mee…, als je durft.

Vanaf het begin van de Corona-crisis heb ik al vragen waarop ik het antwoord niet durfde te geven. Als we de gegevens van de griepgolf van 17/18 vergelijken met de huidige Covid19-situatie blijkt dat aan de ene kant alle cijfers die gaan over degriepgolf (besmettingen, IC-opnames en sterfte) tot nu toe (beduidend) hoger zijn dan die iets zeggen over Covid19, behalve de cijfers van faillisementen, werklozen, depressies en zelfmoord. Waarom gaat de economie ten onder aan de gevolgen van, voor veruit de meeste mensen, niets meer dan een milde griep?

Dat is vraag 1. Vraag 2 is: hoe kan het dat ondanks dat, Covid19 in vrijwel alle landen, met een haast militaire precisie, op vrijwel excact dezelfde wijze wordt bestreden: gepaste afstand, handen wassen en niezen in de elleboog? Dit is nog nooit in de geschiedenis vertoond. Maar er zijn meer vragen: hoe is het bijvoorbeeld mogelijk dat een vaccin door alle betrokkenen (de Jonge, Rutte, de RIVM) gezien wordt als de enige mogelijke oplossing? En hoe kan het dat dit vaccin, zoals het zich laat aanzien, bedoeld is voor alle wereldburgers, van pasgeboren baby’s tot en met de oudst levende, terwijl het aantal dodelijke slachtoffers van dit virus tot 65 jaar slechts 355 bedraagt? De bijbehorende vraag is: zijn die msen wel dood gegaan aan Covid19, of is het mogelijk dat er een andere oorzaak was, bijvoorbeeld griep, kanker, diabetes of een hart- en vaatziekte?

Verder wil ik heel graag weten wat er in het vaccin zit en wat de mogelijke gevolgen of bijwerkingen zijn, dus is mijn vraag is dat duidelijk? Het antwoord is overigens nee. Daarop heeft de WHO vanaf het begin af aan – 1952 werd het eerste vaccin ontwikkeld – en ook de Jonge en Rutten tot nu toe, geen antwoord gegeven. Wel weten we dat bedrijven die zich met vaccins bezighouden aan geen enkel protocol hoeven te houden. Bovendien zijn ze niet aansprakelijk voor eventuele vaccinschade. Volgende vraag: waarom is dat?

Goed, gister dus, zag ik een video waarin Carrie Madej, een Nieuw Zeelandse arts die werkzaam is in Amerika, het antwoord geeft. Ik waarschuw je alvast, dit is vast niet het antwoord wat je wil horen. Zie het als een waarschuwing. Een schot voor de boeg: ‘Onderzoeken worden versneld uitgevoerd, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde onderzoeken, de gouden standaard in het geneeskundig onderzoek, worden overgeslagen. Kortom: deze bedrijven volgen geen enkel wetenschappelijk protocol dat ervoor moet zorgen dat dit vaccin veilig is en dat het werkt.’

Al zoekende stuitte ik op een video van een andere, zeer gerespecteerde Amerikaanse arts, Andrew Kaufman. Hij concludeert dat corona helemaal geen virus is,maar econes, een verdedigingmsechanisme tegen ziekteverwekkers in de cel. Ook die video kun je bekijken. Deze arts bekeek ook de Amerkaanse cijfers van over- en ondersterfte en kwam tot de cnclusie dat er dit jaar ondanks al de coronadoden geen enkele oversterfte is, vergeleken met vorig jaar, dat er zelfs een ondersterfte is van 0,2%. Als dat zo is – en dat kun je gewoon zelf checken – hoe verklaren we dan al die coronadoden? Of hebben we hier te maken met hetzelfde aantal doden ten gevolge van ongeveer dezelfde ziektes en aandoeningen als andere jaren?

Samenvattend: Stel nu dat deze vragen allemaal eerlijk beantwoord zouden worden, zou het dan zo kunnen zijn dat we moeten constateren dat we geheel onterecht en onnodig is deze catostrofale situatie zijn terechtgekomen? Kan het zijn dat corona of Covid19 een verzamelnaam is van een aantal griepvirussen waaronder corona, of zelfs van wat ze onderliggend lijden noemen, dodelijke ziektes als kanker? Kan het zijn dat degenen die bepalen wat we in deze coronatijd moeten doen, hun huiswerk niet goed hebben gedaan? Dat als ze dat wel hadden gedaan, ze voldoende informatie hadden kunnen vinden om deze zogenaamde crisis niet anders te behandelen dan dit jaarlijks terugkerende griepvirus? Dat ze dan zouden hebben gezien dat al die ophef helemaal niet nodig was, omdat oudere mensen nu eenmaal doodgaan aan de griep, omdat hun immuunsysteem niet langer tegen dat virus is opgewassen? Kan het dus ook zo zijn dat we met z’n allen misschien niet toevallig in deze catostrofale situatie zijn terecht gekomen? Dat die is gecreerd om ons rijp te maken voor een even catostrofaal vaccin dat er bijvoorbeeld voor zorgt dat het aantal mensen op aarde, zoals Bill Gates in zijn video’s al zo’n beetje voorspelde, drastisch wordt verminderd? Allemaal vragen die de komende tijd beantwoord zullen worden. Of we daar blij mee moeten zijn, waag ik ten zeerste te betwijfelen.

Leave a Reply

Een gezond kind in 7 stappen? Beter en slimmer eten. Boek bestellen