Het vaccin is de enige oplossing!

By 12 juli 2020 Uncategorized

‘Nee! Het vaccin is de enige oplossing!’ dat antwoordde Hugo de Jonge op de vraag van een self made onderzoeker: ‘Zijn er geen andere alternatieven om het corona-virus te bestrijden?’ Hij voegde daar nog aan toe: ‘Zonder twijfel!’ Daarna liep hij door. Onze minister van Volksgezondheid komt niet verder dan dat. Dat maakt hem onwaardig voor deze baan. Zelfs een kind weet dat dat onzin is.

Hij vliegt hier op twee manieren behoorlijk uit de bocht: (1) het vaccin is zeker niet de oplossing voor de gevolgen die het corona-virus met zich meebrengt. Dit om een aantal redenen: ten eerste is de kans dat dat virus er komt klein, en dat het werkt nihil. Normaal gesproken duurt het ontwikkelen van een vaccin tien tot vijftien jaar. Hoe kan het dat het er nu binnen een jaar zou zijn, en hoe kan het dat het dan ook nog werkt? Een bewijs dat de kans dat het er echt komt, nihil is, is dat er in het verleden meerdere corona-uitbraken zijn geweest, die tot nu toe nog geen vaccin hebben opgeleverd. De laatste was 130! jaar geleden. Dat geldt overigens ook voor soortgelijke of andere virussen als Ebola, SARS en HIV, ook daar is tot nu toe geen vaccin voor gevonden.

En mocht het er voor deze corona-stam toch komen, dan zegt dat niet zoveel. Er zijn namelijk honderden verschillende corona-stammen. Bovendien muteert dit virus veel sneller dan de eerder genoemde virussen. Ook het griepvaccin werkt niet of nauwelijks. Het lijkt dat het werkt, omdat mensen tot laten we zeggen zeventig, zoals ik in een eerdere blog al aantoonde, nauwelijks ziek worden door corona of griep. Daarna beginnen we te sterven. He? ‘Sterven’ is namelijk geen momentopname, het is een natuurlijke manier van doodgaan en duurt twintig jaar.

Natuurlijk, om de een of andere reden is het nu allemaal anders. De belangrijkste vraag is dan ook: waarom is dat zo? Toen er twee jaar geleden bijna 10.000 mensen aan de griep dood gingen, lagen de IC’s niet vol, gingen er niet duizenden bedrijven op de fles, werden er niet tienduizenden mensen werkloos, werd er niet geroepen: ‘Geduld! Als het vaccin er is, wordt het weer normaal’. Was er met andere woorden geen sprake van een anderhalve meter-samenleving, hoefden we niet in onze ellebogen te niezen of onze handen vaker te wassen dan we gewend waren. En beheerste deze griep niet alle media.

Dus het vaccin zal ons niet helpen! Maar, en daar gaat de Jonge als minister van Volksgezondheid nog veel meer de fout in, er zijn wel degelijk alternatieven, heel veel zelfs, die ons wel kunnen helpen. Sterker nog, zonder dat we het weten, zijn we allemaal al beschermd tegen het virus (alle virussen, ja, ook nieuwe, onbekende virussen). Een vaccin doet dat echt niet beter! Ieder mens bezit namelijk twee immuunsystemen; het ene ruimt alle bekende onze gezondheid bedreigende bacterieen en virussen, maar ook kankercellen binnen een paar seconden op. En mocht er onverhoopt iets tussen door glippen dan neemt het tweede systeem dat voor zijn rekening. Tot zover hebben we dus helemaal geen vaccin nodig.

Daarbij twee kanttekeningen: (1) naarmate we ouder worden, beginnen te sterven zeg maar, neemt de kracht van het immuuunsysteem af. (2) Omdat we de laatste decennia steeds ongezonder zijn gaan eten (bewerkte producten in plaats van natuurlijke producten) en gaan leven (we bewegen minder, leiden een meer zittend bestaan), maar zijn ook gaan roken en drinken (alcohol). Verder zit de lucht vol fijnstof, hebben we meer stress en, geloof het of niet, gebruiken veel meer synthetische medicijnen. Daardoor wordt het immuunsysteem ook verzwakt.

Samengevat: als we de bewerkte voeding uit de supermarkt inruilen voor natuurlijke (biologische) producten, meer gaan bewegen, meer ontspannen, stoppen met roken en (teveel) alcohol, van synthetische overstappen op natuurlijke medicatie, en vooral meer onze gezonde verstand gebruiken zijn we niet alleen beschermd tegen het corona-virus, maar ook tegen onze liegende leiders en de anderhalve meter-terreur.

Voor meer informatie daarover: chronischgezond.nl of facebook.com/chronischgezondnu

Leave a Reply