Het wachten is op het vaccin

By 1 juli 2020 Uncategorized

Gisteravond bij Beau was de hamvraag aan het publiek: ‘Ga jij het vaccin gebruiken als het er is?’ Iedereen zei volmondig ‘ja’. De gemiddelde leeftijd van dat publiek schat ik op 40-45. Bovendien waren deze mensen niet dik en zagen er gezond uit (geen chronische aandoeningen).

Maar wie komt er in aanmerking voor zo’n vaccin? Krijgen alle kinderen en volwassenen die een of meer chronische aandoeningen hebben, net als bij griep een oproep?

Aangezien 90% van alle dodelijke slachtoffers van Covid19 te dikke mannen boven de 70 met een of meer chronische ziektes onder de ledenen zijn. Kinderen en jongeren tot achttien jaar zijn vrijwel onschendbaar als het om dit virus gaat. Mensen vanaf achtien tot 70 hebben een veel kleinere kans door dit virus te grazen genomen te worden. Voor wie is dan het vaccin?

De groep boven de 70 die op de IC terechtkwamen is al zo kwetsbaar dat zelfs als het vaccin zou werken, ze daar nauwelijks baat bij zullen hebben. Het virus is niet de oorzaak, het geeeft deze patienten alleen het laatste zetje. De kans dat kinderen en jongeren tot 18 jaar ziek worden is te verwaarlozen. Daarvoor is het vaccin volkomen overbodig. De middelste groep is licht kwetsbaar, dat zal door zo’n vaccin niet veranderen.

Slachtoffers in procenten

Samenvattend: er zijn zo’n 6000 mensen overleden aan Covid19. Dat is een kans van minderdan 1 op de 3000. Als we dat onderverdelen naar bevolkingsgroepen op basis van leeftijd, en naar mannen en vrouwen, dan zijn er in de groep 0-15 (3 miljoen mensen) 0 mannen en 0 vrouwen aan Covid 19 overleden. In de groep 15-25 (2,1 miljoen) is 1 man en 0 vrouwen aan Corona gestorven. Tot 25 jaar is er dus 1 mannelijk slachtoffer.

In de groep 25-45 (4,2 miljoen) 17 mannen en 3 vrouwen: kans mannen 1 : 250.000 en vrouwen 1 : 1.500.000. In de groep 45-65 (4,8 miljoen) overleden 223 mannen en 111 vrouwen aan Covid 19: kans mannen 1 : 20.000, en vrouwen 1 : 40.000. En in de groep boven 65 (3,3 miljoen) zijn 3046 mannen en 2404 vrouwen aan dit virus dood gegaan: mannen een kans van 1 : 1000 en vrouwen 1: 1500. De kans van mannen en vrouwen tussen de 65 en 75 is weer een stukje groter dan de mannen en vrouwen daarboven. De kans dat je als vrouw aan dit virus overlijdt is tot 90 kleiner dan mannen, maar wordt vanag 90 een stuk groter.

Zou jij je laten vaccineren?

Als je dit allemaal weet, zou je je dan wagen aan een vaccin. Als je daarbij weet dat dit vaccin, als het er ooit komt, in een poep en een scheet is ontwikkeld, er altijd stoffen in zitten die niet kosher of op z’n minst verdacht zijn en de kans groot is dat het voor bepaalde mensen wel of enigszins werkt, en voor anderen helemaal niet of zelfs averechts werkt. Als we dan ook nog weten dat de farmaceutische industrie en daarmee de overheid de grootste belangen hebben bij een vaccin, en dat deze farmaceutische bedrijven plus uiteraard Bill Gates bij ons de RIVM, en wereldwijd de WHO financieren. Welke keuze zou jij dan maken?

Mijn advies: informeer je en gebruik daarbij je gezonde verstand; waar liggen de belangen, en misschien nog belangrijker waar liggen hun belangen zeker niet?!

Leave a Reply