CORONA Weetjes

By 14 april 2020 april 16th, 2020 Uncategorized

We zijn in de greep van het coronavirus, althans dat denken we? Of worden we in het ootje genomen? Oordeel zelf.

Een paar feitjes: (1) per maand stierven in maart ongeveer net zoveel mensen als in dezelfde maand vorig jaar. Sterker nog in sommige provincies is het aantal mensen dat oevrleed zelfs kleiner dan vorig jaar. (2) Hart-artsen klagen dat hun pantienten niets meer van zich laten horen. Om de een of andere reden heeft zo’n arts het een stuk rustiger dan normaal. (3) Op de intensive care liggen voornamelijk te dikke mannen van boven de zeventig. Natuurlijk overlijden ook wel vrouwen of jongere, niet zo dikke mannen aan een ziekte die Corona wordt genoemd, maar dat aantal is te verwaarlozen. (4) We mogen nauwelijks nog naar buiten, en als het aan Rutte ligt, duurt dat nog wel even. (5) Deste langer we in de zogenaamde intelligente lockdown blijven, hoe groter wordt de kans op Post Traumatische aandoeningen. En een in  elkaar geklapte economie. (6) Er worden de laatste dagen steeds meer 5G-masten in de fik gestoken. Deze mensen worden weggezet als complotdenkers en complotdenkers worden weggezet als mensen die niet weten waar ze het over hebben. Overigens beweren presentatoren steevast dat die mensen echt niet weten wat ze doen of waarzehet over hebben, want er is in Nederland helemaal geen 5G. 7. Helaas dat is er wel. T-Mobile heeft op 2 oktober vorig jaar, dus vlak voor de Corona-crisis losbartstte, een vergunning gekregen om een jaar lang 5G te testen.

Wat heeft dat er nu weer mee te maken, zie ik je denken? Een goede vraag. Er zijn nogal wat ‘complotdenkers’ die denken dat 5G en Corona iets met elkaar te maken hebben. Dat komt omdat in Wuan, waar de pandemie begon, mensen dood ter aarde storten. Als je de frequentie van 5G opschroeft kan dat leiden tot dit soort dingen. 8. 5G veroorzaakt namelijk een zuurstoftekort en ja, dan ben je snel dood. 9. Wuhan is een pilotstad voor 5G. 10. Vlak voordat in China de Coronacrisis begon, zijn veel Chinezen ingeent, en niemand weet waar tegen noch waarmee. 11. Op radio, televisie en de krant gaat het alleen maar over de lockdown en een vaccin dat hopenlijk snel wordt gevonden. Al denken de virologen van de RIVM dat dat nog wel even zal duren, doken er gisteren opeeens berichten op dat zeventig! farmaceutische bedrijven overuren maken om dat vaccin zo snel mogelijk te ontwikkelen. 12. Tot nog toe is er geen vaccin tegen SARS, dat jaren geleden een pandemie veroorzaakte. De belangrijkste reden, deze pandemie doofde snel. 13. De kans dat er geen vaccin wordt gevonden, is redelijk groot. Als het wel gebeurt, duurt dat nog lang. 14. Deze farmaceutische bedrijven verdienen gezamenlijk honderden miljarden euro’s en dollars of Chineze Jen. Logisch dat ze zo hun best doen. Dus wie weet. Tot die tijd zal, volgens de autoriteiten, Corona steeds weer opduiken, waarschijnlijk alweer in september.  15: Minder dan 10% van alle medicijnen doet niet wat het zou moeten doen, maar je krijgt er dan weer wel gratis bijwerkingen bij.

Opnieuw zie ik je denken: waar heb je het over? Dezelfde wetenschappers die die nauwelijks werkzame, maar wel ziekmakende en verslavende medicijnen ontwikkelen, zijn as we speak 24/7 bezig om een nieuw vaccin te maken. Dankzij al die lockdowns staat iedereen te springen om zo’n vaccin. Dat wil zeggen: alle overheden. Maar wat hebben wij eraan? 16. Hoewel gezonde voeding er voor zou kunnen zorgen dat al die te dikke mannen een stuk magerder zouden zijn, en een steviger immuunsysteem zouden hebben, horen we in dit verband van niemand dat het misschien een heel goed idee zou zijn om niet te denken aan genezen (daar is het nu toch te laat voor), noch vaccins, maar aan voorkomen. Volgens diezelfde virologen zal dit virus nog heel lang bij ons zijn, tot we allemaal resistent zijn. Dan lijkt het toch geen slecht idee om nu al te beginnen met een campagne Gezonde Voeding. 17. Elk jaar sterven er minimaal vier duizend mensen aan griep, deze vallen ongeveer in dezelfde categorie als de huidige coronapatienten. Twee jaar geleden waren dat er zelfs bijna tien duizend. Daar heb ik helemaal niets over gehoord of gelezen. 18. Het Cornoa-virus is twee keer zo besmettelijk. 19. Als ik goed gerekend heb, is ongeveer 0,1% (1 op de 1000) van alle Nederlanders besmet (waarvan het overgrote deel gewoon geneest) en 99,9% dus niet. 20. De economie stort in, vele mensen komen werkloos thuis te zitten en raken depressief. 21. Er zijn, hoewel deze crisis al wekenlang duurt, nog steeds geen mondkapjes en andere beschermende kleding voor handen, zelfs niet in de zorg. 22. We hebben een zending uit China gekregen en die voldeed niet en is geretourneerd. Vraagje: wat is de reden dat mondkapjes worden afgeraden? 23. In de ouderenzorg werken de verpleegsters met alleen een loszittend kapje en hier en daar wat plastic schoentjes aan. Daarom zijn er 8.000 ziek geworden.

Terug naar het eerste feit: het aantal doden is de afgelopen maanden gemiddeld nauwelijks gestegen. Feit 24. Patienten worden getest met dna-tests, niet met coronavirustests. Daardoor valt niet alleen Corona onder Corona-patienten, maar ook een scala aan andere ziektes, zoals griep, longontsteking en hartfalen(?). 25. In de meeste ziekenhuizen komen alleen nog Corona-patienten aan bod, de rest van het ziekenhuis is leeg. Logisch dat die hart-arts zijn patienten miste. Waar zijn de dan? 26. Een grote kans dat ze ergens op de Corona-afdeling liggen, want dat is een van de symptomen. 27. Er wordt serieus over nagedacht om mensen een app te adviseren die aangeeft als je in de buurt bent van een Corona-besmette. Natuurlijk, daar zitten wel wat privacy-dingetjes aan, maar daar komen we vast wel uit. 28. In een ander land waar deze app ook al is gebruikt (Singapore, als ik me niet vergis),  bleek dat de animo niet bijster groot was (16%), dus hebje er niet zo veel aan.

Laatste vraag: waarom wordt daarover gelogen of worden belangrijke zaken verzwegen? Waarom vertellen ze ons niet de waarheid? En vooral, waarom houden ze 99,9% van de bevolking gevangen in de lockdown, waardoor de economie in duigen valt? Zou het niet veel efficienter zijn om het relatief zeer kleine aantal besmette mensen in lockdown te houden, en de ernstige zieken op de IC? 29. Waarom offeren we zoveel op voor een paar duizend te dikke, en vaak al aan andere ernstige ziektes lijdende mensen, mensen die zonder Corona ook al spoedig het aardse voor het hemelse zouden hebben verruild? Hoe lang laten we dit nog gebeuren? Trouwens feit 30: Noch alle vaccins die wij in de armen van onze kinderen laten rammen, noch de 5G zijn getest op de gevolgen voor onze gezondheid, niet op korte en zeker niet op de lange termijn. Wat ben je voor overheid als je dat toestaat, als je je hele bevolking opoffert aan, dat is waar, heel veel geld, macht en aanzien? 31. Start een landelijke gezondheidscampage, die leit tot immuniteit. Veel goedkoper dan al de vaccins. Of doe zoals ze in Korea deden (wat een succes was), ga massaal testen. Ja maar, er zjn geen tests?! Waarom zijn er geen tests? Waar is deze overheid in godsnaam me bezig? Nee, dit verhaal krijgt nog wel een staartje…

 

 

 

Leave a Reply